Andra berättar om Pet-Pocket


Agilityhunden

Thea är utbildad hundtränare i Danmarks Civila Hundförarförening (DCH) och ägnar mycket tid åt att mentalt stimulera sina border collies. Hon håller bl.a. på med agility på tävlingsnivå och tränar rallylydnad med sin äldsta hund, Laika.

"Laika älskar att arbeta och använda huvudet. Därför blev jag mycket intresserad när jag hörde talas om Pet-Pocket. Laika fick en Pet-Pocket och förstod snabbt hur hon skulle göra. I motsats till tidigare aktivitetsleksaker fortsatte Pet-Pocket att utmana henne."

När Laika fick en knäskada i mars 2016 ställdes all träning in och hon behövde vara kopplad under alla promenader. Hon var definitivt inte nöjd med detta och började bli rastlös.

"Pet-Pocket var en av få aktiviteter som man enkelt kunde stimulera henne med och som samtidigt inte var alltför tidskrävande för mig. Under sin skadeperiod lekte hon dagligen med Pet-Pocket och det märktes tydligt att hon kände sig mentalt bättre."

"Jag kan absolut rekommendera Pet-Pocket till andra, för oavsett om hunden är skadad eller i toppform så är produkten en fantastisk stimulans. Laika har lyckligtvis hämtat sig från sin skada men njuter fortfarande av att leka med sin Pet-Pocket."

Thea Stenberg Hansen, Esbjerg, DanmarkFamiljehunden

"Jag har en liten cavalier king charles spaniel. Hon är en kräsen hund och har aldrig gillat att leka. Jag har köpt mängder av aktiveringsleksaker men de är bara intressanta ett par dagar. Sedan tröttnar hon och vill hellre mysa i soffan hos mig."

"Men så provade jag med Pet-Pocket. Den var bra för hon blev tvungen att tänka. Det dröjde inte länge förrän hon hade räknat ut hur den fungerade och nu vill hon leka med den varje kväll. Hon hittar den själv på golvet, kommer bort till mig, lägger den framför mig och tittar förväntansfullt på mig, som om hon försöker säga: ”Hallå, nu är det dags för lek.” Snart har vi faktiskt hållit på med detta varje kväll i ett halvår. Och alla andra leksaker ligger i leklådan, hon tittar inte ens på dem."

Lone Nielsen, Allesø, Danmark